Over Danny's Cactus & More

Danny’s Cactus & More is een website ontstaan uit een passie voor planten. Via deze website wil ik mijn passie delen met jullie! Dit wil ik door middel van het geven van handige tips, het delen van foto’s maar ook door het aanbieden van leuke planten. 

Astrophytum myriostigma cv. Kikko Fukuryu Hekiran Yoroi
Astrophytum myriostigma cv. Hekiran Fukuryu Kikko Yoroi - Japan import
Danny in zijn kas (2020)
Danny in zijn kas

Wie ben ik & hoe is mijn passie ontstaan?

Mijn naam is Danny, momenteel studeer ik bedrijfseconomie waar ik dan ook druk mee ben. Daarnaast ben ik opgegroeid tussen de planten. Alhoewel moest ik daar tot enkele jaren geleden niets van hebben. Mijn passie is enkele jaren geleden ontstaan vanuit Agaves op vakantie in zuid-Frankrijk waar veel grote rozetten van de Agave Americana in de berm staan. Vanuit daar ben ik samen met mijn vader “verslaafd” geworden aan het verzamelen van planten. Inmiddels is deze passie uitgegroeid tot een grote bezigheid in mijn dagelijks leven. Het verzorgen en vermeerderen doe ik ondanks mijn tijdtekorten met veel plezier. Omdat ik maar een kleine kas heb moet ik vaak keuzes maken welke ik bewaar. Dit zijn vaak de speciale planten, hier kan je foto’s van vinden in de galerij. In de winkel bied ik planten aan die ik veelal importeer vanuit Azië.

Volg de socials!

Via onze Facebook & Instagram zullen updates komen over nieuwe leveringen van planten. Tevens is dit de beste manier om in contact te komen met mij om eventuele vragen te stellen. 

De waardering van cactusandmore.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 42 reviews.